Docententeam

Karin Groenen – Wijers

Karin is de eigenaresse van Dansstudio 49. Na het behalen van haar VWO diploma in combinatie van de vooropleiding dans in Venlo is Karin naar de ArtEZ hogeschool voor de Kunsten gegaan. Daar is ze in 2012 afgestudeerd.
Karin is technisch, veelzijdig, betrokken en wil haar leerlingen motiveren het uiterste uit zichzelf te halen.

‘Iedere dag bezig zijn met hetgeen je het liefst doet, is een voorrecht. Dat ik mijn kennis en ervaring van dans ook nog eens mag overbrengen op anderen maakt mijn liefde voor het vak compleet.’

Eva Rutten

Al vanaf haar vierde is Eva bezig met dans.  Niet verwonderlijk dat ze er meer mee wilde gaan doen. Na een succesvolle auditie Eva heeft de opleiding aan Rijnijssel, studierichting danscoördinator afgerond.  Eva is een echte duizendpoot. Energiek, doelgericht en doorzettingsvermogen vatten haar aanpak samen. Als dansdocent  in diverse dansstijlen weet zij er iedere les weer alles uit te halen.

‘Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken, daar geniet ik iedere dag van. Iedere week kijk ik er weer naar uit om alle leerlingen mee te nemen in de wereld van dans.’

Yana Cup 

Ook Yana is al vanaf jonge leeftijd altijd bezig met dans. Zo stond ze vroeger aan haar eigen barre in de woonkamer, nu staat ze dagelijks in de studio’s in Arnhem aan de Hogeschool ArtEZ. Ze volgt daar de opleiding tot Docent Dans. Yana is multi-inzetbaar; klassiek ballet, jazzdance, modern floorwork, streetdance. Ze kan vele stijlen geven aan jong en oud. 


“Mijn passie kunnen overdragen, dat is waar ik het voor doe. In mijn lessen staat hard werken en plezier maken centraal. Lekker fysiek bezig zijn met een glimlach op ieders gezicht :)!”

De dans en balletstudio in Gennep